skip to Main Content

VA OFERIM DOAR SERVICII DE CALITATE

Un acoperis rezistent nu are nevoie doar de materiale de cea mai buna calitate ci si de echipa potrivita de profesionisti. Aceia suntem noi!

Montat Sisteme Pluviale

Montat sisteme pluviale

De-a lungul timpului, sistemul pluvial din metal a fost imbunatatit semnificativ. Suntem constienti de limitele impuse de rezistenta la factorii externi, existand un risc mai mare pentru deteriorari legate de decolorare si fisuri, insa alaturi de noi, aceste riscuri vor fi eliminate cu ajutorul unei montari corespunzatoare.

Montat Tabla Tip Tigla/ Cutata

Montat tabla tip tigla/ cutata

Suntem o firma specializata in montaj si renovari de acoperisuri. Panourile de acoperis din tabla pot fi montate atat pe cladiri comerciale mari, cladiri industriale, garaje cat si pe multe alte proprietati private. Acoperisurile din metal sunt rezistente la muschi, mucegai si ciuperci, spre deosebire de alte acoperisuri. Acestea pot rezista adesea 30-50 ani (si posibil chiar pana la 100) cu un finisaj rezistent la coroziune si daca sunt bine intretinute.

Lucrat Manual Si Montat Tabla Prinsa In Falt

Lucrat manual si montat tabla prinsa in falt

Cele mai importante aspecte legate de montaj tin de dimensionarea si de prinderea tablei in falt. Un sistem pluvial bun impreuna cu o tabla bine prinsa in falt fac diferenta dintre un acoperis care va rezista in timp si unul care se va deteriora rapid.

Montat Cosuri De Fum

Montat cosuri de fum

Fiecare cos de fum va fi configurat si montat tinand cont de tipul aparatului termic deservit cat si a dupa particularitatile existente ale cladirii aferente acestuia.

Montat Tigla De Orice Tip

Montat tigla de orice tip

La cerere, putem monta orice tip de acoperis. Fie ca este vorba de un acoperis nou, fie ca vorbim de reconditionarea celui vechi, noi va asiguram un montaj de calitate.

Montat Dolie

Montat dolie

Echipa noastra va monta corespunzator orice tip de dolie, astfel incat sa nu permita apei sa patrunda sub acoperis. Calitatea montajului va asigura un acoperis rezistent, gata sa faca fata oricarei intemperii.

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Ne plac lucrurile bine facute, lucru pe care de-a lungul timpului l-au vazut si clientii nostri.
Realizarile noastre ne recomanda!